Амарантові оладки

Амарантові оладки

Це рецепт простих, але дуже смачних і корисних оладок з амарантового борошном. Ви можете порадувати такими оладками своїх дітей з ранку, щоб вони мали на цілий день енергії вчитися і грати. Приготування займе у вас не більше двадцяти хвилин, і для їх приготування не потрібно багато інгредієнтів. Фактично від звичайних оладок їх відрізняє тільки наявності амарантового борошна, яка надає їм гарний горіховий смак.

Складові:

  • 500 мл кислого кефіру або кислого молока;
  • 100 г пшеничного борошна;
  • 50 г амарантового борошна;
  • 2 яйця;
  • 2 ст. л. цукру;
  • 1 ч. Л. соди;
  • Дрібка солі.

Спочатку в кефірі розлучаються цукор, сіль і соду, після цього поступово додають борошно, перемішуючи її, щоб не утворювалися грудки. Спочатку додається амарантовий а після цього пшеничне борошно. Якщо тісто вийшло дуже густим або дуже рідким, то можна додати трохи борошна або кефіру.

Далі оладки смажаться на середньому вогні, на рослинному маслі. Намагайтеся не наливати в сковорідку багато масла, щоб оладки його не вбирає.

Їсти оладки можна з варенням, джемом, сиропом або сметаною.

Такі оладки дуже сподобаються тим, хто сидить на дієті, адже амарант сприяє обміну речовин, і тому завдяки його застосуванню навіть борошняні страви не завдають шкоди фігурі. Тому ви можете радувати себе щоранку смачним і корисним сніданком, не боячись, видужає.

01.09.2021 13:43:52
0
193

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!