Сирники з борошном амаранту

Сирники з борошном амаранту

Смачні та корисні страви з амарантом приготувати нескладно, і зробити це зможе будь-яка господиня. Тут ми розповімо вам, як приготувати сирники з амарантовим борошном, які відмінно підійдуть на сніданок або вечерю всій родині. Сирники виходять дуже смачними і при цьому поживними і корисними. Особливо вони будуть корисні на сніданок школярам, ​​яким необхідно багато вітамінів і поживних речовин а, як відомо амарантове борошно лідер серед продуктів в цьому плані.

Складові:

  • • Сир 250 грам;
  • • амарантовий борошно 100 грам;
  • • Яйце 1 штука;
  • • Вівсяні пластівці 85 грам;
  • • Ванілін;

Для початку сир в мисці добре розминається виделкою, щоб не було згустків і грудочок, до стану однорідної маси. Сир не повинен бути сухим, так як інакше його дуже складно буде змішати з борошном.

У сир розбивається яйце, перемішується, після цього додається амарантове борошно і ванілін.

Сир і борошно ретельно перемішуються до стану густого однорідного тесту.

Вівсяні пластівці потрібно подрібнити до стану крихти. Для цього їх можна просто пом'яти, щоб вони придбали потрібну фактуру.

Підготуйте лист для випічки. Дно бажано застелити пекарської папером, щоб сирники не прилипли. Якщо пекарської папери немає під рукою, то можна змастити деко олією.

З тіста формуються невеликі котлетки, які потрібно добре обваляти в вівсяних пластівцях. Вони акуратно викладаються на деко, так щоб між ними була відстань.

Духовку треба розігріти до 180 ° С, після чого поставити в неї сирники. Випікати сирники потрібно 25-30 хвилин, щоб борошно амаранту добре приготувалася.

На стіл ви можете подавати сирники з медом, варенням, повидлом або сметаною, вони виходять дуже красивими і смачними.

Такі сирники дуже смачні і корисні, ви можете приготувати їх як для себе, так і для гостей. Адже у сирників дуже красивий горіховий присмак завдяки амарантовому борошну, тому вони гарантовано сподобаються як дорослим, так і дітям.

01.09.2021 12:55:24
0
238

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!