Тушкований амарант з часником

Тушкований амарант з часником

Літо цей час коли потрібно запасати організм вітамінами і активно зганяти жирок, який накопичився за зиму. І навіть якщо у вас немає проблем з вагою, даний рецепт вам все одно сподобається, так як це блюдо справжній концентрат вітамінів і корисних речовин, яких, як відомо в амарант міститься дуже багато.

Складові:

  • • Молоде листя амаранту;
  • • 3-5 зубчиків часнику;
  • • Томатна паста;
  • • Спеції;
  • • 30-40 грам очищених насіння соняшнику або гарбуза.

Зелень амаранту опускається в окріп, так щоб вода повністю покрила її і прикривається кришкою. Потрібно потримати зелень в окропі 10 хвилин.

Коли зелень розм'якне, вода зливається повністю. Зелень потрібно порізати на невеликі шматочки, так щоб їх було зручно гасити.

На сковороді прогрівається масло, після чого в нього додається дрібно нарізаний часник, і після цього додають насіння. Все це трохи прожарівается на сковороді.

Коли насіння і часник прожаряться, додається підготовлена ​​зелень амаранту і томатна паста. Спеції додаються за смаком, деякі господині рекомендують використовувати пряні трави.

Гасити потрібно до стану готовності, яку ви можете просто визначити за смаком.

Таке блюдо з зеленого листя амаранту відмінно підійде жінкам на дієті і при авітамінозі. При бажанні ви можете влітку запастися листям амаранту і заморозити їх, щоб в будь-який час мати можливість приготувати собі не тільки смачне, а й корисну страву. Адже якщо ви стежите за своїм здоров'ям, то тушкована зелень амаранту відмінний помічник для очищення організму і поліпшення здоров'я.

01.09.2021 13:18:30
0
177

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!